Vlaams volksvertegenwoordiger kieskring West-Vlaanderen - Burgemeester Ledegem
Bart op X


Vlaamse land- en tuinbouwers bedanken consument.

Ik deel heel graag dit positief bericht van een groep jonge land-en tuinbouwers

Vlaamse land- en tuinbouwers bedanken consument.

Wij als groep jonge Vlaamse land- en tuinbouwers, hebben in samenwerking met PlattelandsTV een bedankingsfilmpje gemaakt voor de consumenten die direct of indirect voor Vlaamse land- en tuinbouwproducten kiezen. Om de consument breed te kunnen bereiken, willen we u vragen onze boodschap te helpen verspreiden.
Er zijn ruim 23.000 land- en tuinbouwbedrijven in Vlaanderen. Meer dan 45.000 (jonge) mensen zetten zich dag in dat uit, het hele jaar rond in om de consumenten te voorzien van kwaliteitsvolle agrarische producten. Elke dag worden er met de grootste zorg en veel passie fruit, groenten, melk, vlees, sierplanten en zoveel meer geproduceerd. Iedereen kan dagdagelijks genieten van deze lekkernijen op zijn of haar bord of het prachtige agrarische landschap in zijn omgeving.
Als jonge land- en tuinbouwers willen we uit naam van al onze collega’s, de consument bedanken om elke dag opnieuw voor onze heerlijke producten van eigen bodem te kiezen. Zij geven ons extra motivatie om er elke dag opnieuw voor te gaan. Om deze boodschap kracht bij te zetten, namen we met enkele jonge landbouwers het initiatief om een bedankingsfilmpje te maken. Dit gebeurde in samenwerking met PlattelandsTv. Het filmpje wordt deze maand op hun zender uitgezonden en zal verder verspreid worden via de sociale media.